top of page

Wie zijn wij?

“Harde Werkers” is een agentschap opgestart door Dries Meerschaert en Frederik Foket, twee geboren ondernemers uit Damme en Sint-Lievens-Houtem. Hun focus is gericht op het oplossen van het tekort aan werkkrachten binnen de Belgische en Nederlandse markt. Sinds 2019 zijn ze actief op zoek binnen de Bulgaarse markt naar kwaliteitsvolle werknemers die het team van de Belgische klanten kunnen versterken. In 2017 verhuisden de twee ondernemers naar Bulgarije. Met inmiddels meer dan acht jaar ervaring bij het aanwerven van lokaal personeel, kunnen ze ook helpen bij het aanwerven van een Bulgaarse vakman. Zij zullen het profiel vinden waar jullie op naar zoek zijn en een vlekkelose transitie van Bulgarije naar jullie bedrijf in Belgie of Nederland garanderen.

In 2015 zijn Frederik en Dries hun carrière gestart bij "Deloitte Brussel" als IT consultants. Na twee jaar ervaring, besloten beide hun job op te zeggen en te gaan voor  hun gemeenschappelijke passie van ondernemen.

In 2017 starten ze hun eerste onderneming “Mapiac”, een agentschap gespecialiseerd in het helpen van influencers en bedrijven met hun online marketing op Instagram. Door het grote succes, werd er al snel beslist om de vennootschap over te brengen  naar Bulgarije. De keuze voor Bulgarije was snel gemaakt… de hoofdstad Sofia bruist van digitale ondernemers en bovendien zijn de taksen en de werknemerskosten er aanzienlijk lager in vergelijking met Belgie.

dries.jpg

Zaakvoerder Dries Meerschaert op bezoek in Veliko Tarnovo

In 2017 groeide Mapiac uit tot een agentschap met meer dan 20 voltijdse werknemers. Het zoeken van geschikt personeel voor het groeien van hun eigen bedrijf wakkerde een nieuwe passie binnen HR aan

frederik.jpg

In 2018 kregen ze de eerste aanvraag van een Belgische klant voor de zoektocht naar een administratief medewerker. Dit werd succesvol uitgevoerd en inspireerde hun om Harde Werkers te starten.

In 2019 opende Harde Werkers de deuren. In de afgelopen vijf jaar is dit uitgegroeid tot een succesvol recruitmentbureau met kantoren in Sofia en Varna.

Zaakvoerder Frederik Foket met de office manager Gatsby

Ben je op zoek naar meer info? Volg ons op Instagram of stuur een verzoek op LinkedIn. Hieronder vind je alle links naar onze socials:

 

Instagram: Frederik | Dries
LinkedIn: Frederik | Dries
WhatsApp: Frederik | Dries

pexels-paul-deetman-2960887.jpg
bottom of page